Sommeravslutning for veterangruppa i Gansvika juni 2019.

Veterangruppa har planen klar for høsten

Veterangruppa i Lillestrøm Arbeiderparti tilbyr aktiviteter for alle pensjonister og medlemmer over 62 år.

Aktiviteter til høstenKoronapandemien har preget alt arbeid i Lillestrøm Arbeiderparti - også aktiviteten til Veterangruppa. Veterangruppa gir et ekstratilbud til alle medlemmer over 62 år i partiet. Normalt har gruppa et møte i måneden (siste mandag i måneden mellom kl. 12.00 og 14.00) med forskjellige innledere. Etter over et år nesten uten fysiske aktiviter, ser vi nå mer optimistisk på situasjonen.

-  Vi tar sikte på å komme i gang med medlemsaktiviteter i august. Da tror vi at de fleste over 62 er fullvaksinert, sier leder av Veterangruppa Tore Wollum. - Vi har planer om å ha vårt første medlemsmøte mandag 30. august. De neste møtene blir så 27. september og 25.oktober, før vi avslutter årets aktiviteter med en julelunsj 29. november.

Byvandring i Lillestrøm- Utviklingen av Lillestrøm by, og planene for dette fremover, er noe våre veteraner er opptatt av. Vi planlegger derfor også en "byvandring" med Ulf Bakke (kommunestyremedlem) hvor vi kan se nærmere på de store prosjektene som er under utvikling i Lillestrøm, sier Wollum. 

Om VeterangruppaPartimedlemmer som er pensjonister eller har fylt 62 år regnes som AP-veteraner. Disse får egen invitasjon til Veterangruppas aktiviteter. Møtene åpne for alle medlemmer som har anledning til å delta. Møtene legges til siste mandag i måneden fra 1200 - 1400. I mer normale tider planlegger vi sommerutflukt. 

Se årsberetning for veterangruppa under. 

Tidligere LO-leder Yngve Hågensen innleder for veterangruppa

Tidligere LO-leder Yngve Hågensen innleder for Veterangruppa.

Ali Akhtar og Tore Wollum ombord på MS Øyeren.

Ali Akhtar og Tore Wollum på MS Øyeren

Veterangruppa på tur

Veterangruppa på tur i Lillestrøm