Endring i valglista til Lillestrøm Arbeiderparti

John Harry Skoglund

- Etter nøye overveielser har jeg kommet frem til at jeg trekker meg som listekandidat for Lillestrøm Arbeiderparti. Det har på mange måter vært en tung og vanskelig avgjørelse. Særlig med tanke på at jeg har lagt ned mye tid og krefter for den nye Lillestrøm kommune, en kommune jeg har stor tro på og store forhåpninger til. Men min politiske karriere stopper desember 2019 og jeg er derfor åpen for nye utfordringer fra 2020, sier John Harry Skoglund.

Sten Magne Berglund, partileder i Lillestrøm Arbeiderparti, er lei seg for at Skoglund trekker seg.

- John Harry Skoglund har gjort en kjempejobb som ordfører gjennom åtte år i Fet kommune. Han har stått på for å utvikle tjenester og næringsliv i kommunen på en svært god måte og ikke minst lagt ned en betydelig innsats for å få til ny Glommakryssing. Vi skulle gjerne hatt John Harry og hans kompetanse med videre når vi skal bygge den nye kommunen, men har respekt for hans beslutning, sier Berglund.

Styret i Lillestrøm Arbeiderparti valgte torsdag å sette inn en ny mann fra Fet blant de forhåndskumulerte. Etter ordførerkandidat Jørgen Vik og varaordførerkandidat Heidi Westby Nyhus, blir Yngve Lofthus Teigen ny toppkandidat fra Fet. Han er 42 år og er gründer, og er i dag gruppeleder for Fet Arbeiderparti. Erik Berg Olsen fra Fet (49) går inn som ny femtekandidat etter at Yngve Lofthus Teigen rykker opp. Han er utdannet grafisk trykker, og har ledet utvalget for undervisning og oppvekst i snart to perioder. Fra før er Pia Korsnes (45) nominert til å være den tredje kandidaten fra Fet som er forhåndskumulert.

Liste over toppkandidatene til Lillestrøm Arbeiderparti

1. Jørgen Vik LILLESTRØM - ordførerkandidat 2. Heidi Westbye Nyhus BLAKER - varaordførerkandidat 3. Yngve Lofthus Teigen FETSUND 4. Bente Skulstad LILLESTRØM 5. Erik Berg Olsen FETSUND 6. Runa Kristine Fiske AUF/SØRUMSAND 7. Ulf Erik Bakke LILLESTRØM 8. Pia Korsnes FETSUND 9. Rune Moen SKEDSMOKORSET 10. Laila Durrani SØRUMSAND